Η Ευθύνη ανήκει σ’ εμάς…

Σε λίγα χρόνια η πόλη μας θα γιορτάσει τα 135 γενέθλιά της, από το 1884 που ο λόγιος Γεώργιος Φιλάρετος (1848 – 1929) επέλεξε αυτή την περιοχή, με την Καλή Θέα προς τον Σαρωνικό, για να κατοικήσει και για να γίνει η αρχή για τη δημιουργία της σημερινής πόλης. Χιλιάδες άνθρωποι κατοίκησαν και έζησαν σε αυτή την πόλη. Γράφτηκε η ιστορία της, πίσω από τις πόρτες κάθε σπιτιού, μέσα στους δρόμους και τις αλάνες, αλλά και τους αγώνες για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία. Δεν αξίζει να αφήσουμε την Καλλιθέα να υποβαθμιστεί και άλλο.Αγαπάμε την ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ας μην έχει εντυπωσιακά δημόσια κτίσματα, αγαπάμε την ΚΑΛΛΙΘΕΑ που ακόμα αντιστέκεται, αγαπάμε την ΚΑΛΛΙΘΕΑ κι ας είναι η ομάδα μας στην Γ΄ Εθνική, αγαπάμε την ΚΑΛΛΙΘΕΑ γιατί δεν θέλουμε να μείνει άλλο στη σημερινή αφάνεια.

Θέλουμε να λέμε ότι μένουμε στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ που έχει:

Δύο πανεπιστήμια (ΠΑΝΤΕΙΟ – ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ),

Σιβιτανίδειος Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων,

Ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ευρώπης (ΩΝΑΣΕΙΟ),

Δικό της υπερσύγχρονο λιμάνι (Διεθνής Ναυταθλητική Μαρίνα),

Δικό της γήπεδο & ομόνυμη ποδοσφαιρική ομάδα,

Και πόσα άλλα που πνίγονται, χάνονται από Διοικήσεις που δεν έβαλαν τον άνθρωπο και την πόλη στο κέντρο, αλλά συνεχίζουν ένα διαχειριστικό αδιέξοδο.

Αυτή είναι η ευκαιρία μας να απαλλαγούμε από το χθες, το ξεπερασμένο και το κομματικό.Ξεκινάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διεκδικήσουμε τη θέσπιση της σημασίας του: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ – ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ – ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ.Αυτή είναι η ευκαιρία μας να εργαστούμε για :την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της Κοινωνικής Αλληλεγγύης,την ΑΝΑΚΤΗΣΗ των Ιστορικών Παρακαταθηκών,την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της Επιχειρηματικότητας,την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της Ανεργίας,την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της Παραβατικότητας,την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Πολιτισμού,την ΑΝΑΠΛΑΣΗ του Περιβάλλοντος,την ΑΠΑΙΤΗΣΗ της Καθαριότητας,την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ της Ναυταθλητικής Μαρίνας,την ΑΝΑΠΛΑΣΗ της Γειτονιάς,την ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ των νέων Αναγκών μιας Μοντέρνας Πόλης,την ΑΝΤΙΛΗΨΗ του Ρόλου της σωστής Φωταγώγησηςτης Πόλης,την ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ των Ιστορικών Κτιρίων,την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ του Ανθρώπινου Δυναμικού της Πόλης,την ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ των Υπηρεσιών του Δήμου,την ΑΝΑΔΕΙΞΗ των Πανεπιστημίων μας (Πάντειο – Χαροκόπειο)Δεν με εκφράζει μια προεκλογική εκστρατεία, που έχει αρχή τον πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου, αλλά με γεμίζει μια προεκλογική εκστρατεία, που θα βασίζεται στο σύνθημα: ΝΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Νίκος Γιοβανίδης | Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας

www.kallitheanai.gr | kallitheanai@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *