Μαζί με εσάς…

Πήρα την Απόφαση να ξεκινήσω μια διαδρομή ενασχόλησης με τα κοινά, όχι μόνο σαν υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά μαζί με όλους εσάς:

ΟΧΙ ως παθητικός πολίτης, αλλά ως ενεργός πολίτης

ΟΧΙ ως ανεύθυνος πολίτης αλλά ως υπεύθυνος πολίτης

ΟΧΙ μόνο εγώ αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Δεν πιστεύω στο εγώ θα κάνω, αλλά στο ΕΜΕΙΣ θα κάνουμε

Στις 26 Μαΐου 2019, θα πρέπει να πάρουμε δύσκολες Αποφάσεις.Πόλεις με ίδια προβλήματα, βρήκαν λύσεις και τα ξεπέρασαν. Πολλοί Δήμοι μέσα στο λεκανοπέδιο της Αττικής αντιμετωπίσανε την καθαριότητα μέσα στο ίδιο πλαίσιο λειτουργίας, ενώ ο δικός μας Δήμος απέτυχε.Έχει καταντήσει γραφικό από τη νυν Διοίκηση, να απαντάει ότι για όλα τα προβλήματα που δεν λύνονται, φταίνε οι άλλοι.Είναι τραγικό ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν μελετήθηκε, δεν δημοπρατήθηκε και δεν υλοποιήθηκε ούτε ένα μεγάλο έργο.Η πόλη πνίγεται στα σκουπίδια, στην εγκληματικότητα και συγκαταλέγεται σε μία από τις χειρότερες συνοικίες του λεκανοπεδίου.Πρέπει να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους. ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ:

Έχουμε τη ΓΝΩΣΗ να χειριστούμε τις δυσκολίες.

Έχουμε το ΘΑΡΡΟΣ να εφαρμόσουμε τις αναγκαίες πολιτικές.

Έχουμε την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ να πούμε ότι χρειάζονται ΟΛΟΙ.

Έχουμε τη ΔΥΝΑΜΗ να ελπίζουμε.

Η πορεία της οικονομίας τα τελευταία δύσκολα χρόνια είναι κρίσιμη και έχει επηρεάσει πλέον, λίγο πολύ, όλους τους Έλληνες. Η επίσημη ανεργία ξεπερνά το 1.000.000 πολίτες (με βάση στοιχεία του ΟΑΕΔ, 11ος /2018).Η Καλλιθέα μας είναι μία λαϊκή γειτονιά, που στηρίχτηκε τα τελευταία χρόνια στο εμπόριο της και στη στρατηγική θέση της ανάμεσα στην Αθήνα και στον Πειραιά. Τα κλειστά μαγαζιά σε πολλούς δρόμους ξεπερνούν τα όσα παλεύουν να επιβιώσουν.Χωρίς σχέδιο, χωρίς έργα υποδομής, η Αγορά της Καλλιθέας, οδηγείται σε επικίνδυνα αδιέξοδα.Η ανατροπή δεν μπορεί να γίνει με αδιαφορία. Χρειάζεται μία ειλικρινή πολιτική που να είναι Υπεύθυνη, Μοντέρνα, Καινοτόμα και Συγκεκριμένη.Αναλαμβάνοντας την τεράστια ευθύνη απέναντι στη διεκδίκηση της Διοίκησης της πόλη μας, συνειδητοποίησα τα πολλά και μεγάλα εμπόδια που απλώθηκαν μπροστά μου έτοιμα να με κατασπαράξουν και να με αφανίσουν.

Αναζητώντας τη Δύναμη για να προχωρήσω, τη βρήκα μέσα στις χιλιάδες φωνές των συμπολιτών μου που ζητούν ΑΝΑΤΡΟΠΗ, άνθρωποι που αγαπούν την Καλλιθέα και θέλουν να γίνει η πόλη που αξίζει.

Πάμε ΜΑΖΙ να περπατήσουμε σε όλες τις γειτονιές, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συμφωνήσουμε, αλλά και να διαφωνήσουμε και να καταγράψουμε όσα μας απασχολούν.Ξεκινάμε…Εκτός από τις γειτονιές της πόλης που θα μας βρείτε μαζί με εσάς να περπατάμε … γνωρίστε μας στη σελίδα στο Facebook «Καλλιθέα ΝΑΙ» και ελάτε μαζί μας… Γιατί η ΚΑΛΛΙΘΕΑ μας λέει ΝΑΙ και είμαστε υποχρεωμένοι να το υπηρετήσουμε για εμάς και τις γενιές που έρχονται. Για αυτό λέμε ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ…

Αν από τα παραπάνω άκουσες την ίδια φωνή μέσα σου μαζί με τη δική μου και των συμπολιτών μας οι οποίοι ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε το μέλλον της πόλης πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να το κάνουμε πράξη στις ημέρες που απομένουν, μέχρι τις εκλογές της 26ης Μαίου 2019.

Ένας από όλους εσάς…

Νίκος Γιοβανίδης | Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας

www.kallitheanai.gr | kallitheanai@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *