Μαζί με εσάς…

Πήρα την Απόφαση να ξεκινήσω μια διαδρομή ενασχόλησης με τα κοινά, όχι μόνο σαν υποψήφιος Δήμαρχος, αλλά μαζί με όλους εσάς:

ΟΧΙ ως παθητικός πολίτης, αλλά ως ενεργός πολίτης

ΟΧΙ ως ανεύθυνος πολίτης αλλά ως υπεύθυνος πολίτης

ΟΧΙ μόνο εγώ αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Δεν πιστεύω στο εγώ θα κάνω, αλλά στο ΕΜΕΙΣ θα κάνουμε

Στις 26 Μαΐου 2019, θα πρέπει να πάρουμε δύσκολες Αποφάσεις.Πόλεις με ίδια προβλήματα, βρήκαν λύσεις και τα ξεπέρασαν. Πολλοί Δήμοι μέσα στο λεκανοπέδιο της Αττικής αντιμετωπίσανε την καθαριότητα μέσα στο ίδιο πλαίσιο λειτουργίας, ενώ ο δικός μας Δήμος απέτυχε.Έχει καταντήσει γραφικό από τη νυν Διοίκηση, να απαντάει ότι για όλα τα προβλήματα που δεν λύνονται, φταίνε οι άλλοι.Είναι τραγικό ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν μελετήθηκε, δεν δημοπρατήθηκε και δεν υλοποιήθηκε ούτε ένα μεγάλο έργο.Η πόλη πνίγεται στα σκουπίδια, στην εγκληματικότητα και συγκαταλέγεται σε μία από τις χειρότερες συνοικίες του λεκανοπεδίου.Πρέπει να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους. ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΑΣ:

Έχουμε τη ΓΝΩΣΗ να χειριστούμε τις δυσκολίες.

Έχουμε το ΘΑΡΡΟΣ να εφαρμόσουμε τις αναγκαίες πολιτικές.

Έχουμε την ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ να πούμε ότι χρειάζονται ΟΛΟΙ.

Έχουμε τη ΔΥΝΑΜΗ να ελπίζουμε.

Η πορεία της οικονομίας τα τελευταία δύσκολα χρόνια είναι κρίσιμη και έχει επηρεάσει πλέον, λίγο πολύ, όλους τους Έλληνες. Η επίσημη ανεργία ξεπερνά το 1.000.000 πολίτες (με βάση στοιχεία του ΟΑΕΔ, 11ος /2018).Η Καλλιθέα μας είναι μία λαϊκή γειτονιά, που στηρίχτηκε τα τελευταία χρόνια στο εμπόριο της και στη στρατηγική θέση της ανάμεσα στην Αθήνα και στον Πειραιά. Τα κλειστά μαγαζιά σε πολλούς δρόμους ξεπερνούν τα όσα παλεύουν να επιβιώσουν.Χωρίς σχέδιο, χωρίς έργα υποδομής, η Αγορά της Καλλιθέας, οδηγείται σε επικίνδυνα αδιέξοδα.Η ανατροπή δεν μπορεί να γίνει με αδιαφορία. Χρειάζεται μία ειλικρινή πολιτική που να είναι Υπεύθυνη, Μοντέρνα, Καινοτόμα και Συγκεκριμένη.Αναλαμβάνοντας την τεράστια ευθύνη απέναντι στη διεκδίκηση της Διοίκησης της πόλη μας, συνειδητοποίησα τα πολλά και μεγάλα εμπόδια που απλώθηκαν μπροστά μου έτοιμα να με κατασπαράξουν και να με αφανίσουν.

Αναζητώντας τη Δύναμη για να προχωρήσω, τη βρήκα μέσα στις χιλιάδες φωνές των συμπολιτών μου που ζητούν ΑΝΑΤΡΟΠΗ, άνθρωποι που αγαπούν την Καλλιθέα και θέλουν να γίνει η πόλη που αξίζει.

Πάμε ΜΑΖΙ να περπατήσουμε σε όλες τις γειτονιές, να μιλήσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συμφωνήσουμε, αλλά και να διαφωνήσουμε και να καταγράψουμε όσα μας απασχολούν.Ξεκινάμε…Εκτός από τις γειτονιές της πόλης που θα μας βρείτε μαζί με εσάς να περπατάμε … γνωρίστε μας στη σελίδα στο Facebook «Καλλιθέα ΝΑΙ» και ελάτε μαζί μας… Γιατί η ΚΑΛΛΙΘΕΑ μας λέει ΝΑΙ και είμαστε υποχρεωμένοι να το υπηρετήσουμε για εμάς και τις γενιές που έρχονται. Για αυτό λέμε ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΝΑΙ…

Αν από τα παραπάνω άκουσες την ίδια φωνή μέσα σου μαζί με τη δική μου και των συμπολιτών μας οι οποίοι ξεκινήσαμε να δημιουργήσουμε το μέλλον της πόλης πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να το κάνουμε πράξη στις ημέρες που απομένουν, μέχρι τις εκλογές της 26ης Μαίου 2019.

Ένας από όλους εσάς…

Νίκος Γιοβανίδης | Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας

www.kallitheanai.gr | kallitheanai@gmail.com


Νίκος Γιοβανίδης | Η κρυφή έκπληξη;

Συνέντευξη στο www.kallitheapress.gr

Ποιος είναι ο Νίκος Γιοβανίδης;

Είμαι ένας από όλους εμάς, Καλλιθεάτης, οικογενειάρχης, αυτοδημιούργητος, επιχειρηματίας, 47 ετών.

Γιατί το όνομα της παράταξής σας, είναι “Καλλιθέα ΝΑΙ”;

Καλλιθέα Ναι, γιατί επιτέλους η πόλη μας πρέπει να αγαπηθεί από όλους εμάς και να γίνει «in» και για εμάς που μένουμε σε αυτήν αλλά και για όλο τον κόσμο. Δηλώνουμε Ναι σε μια πόλη με Ευρωπαϊκό προσανατολισμό, Ναι στις προκλήσεις που έρχονται, Ναι στην ποιοτική ζωή που δικαιούμαστε, Ναι στην ασφάλεια που απαιτούμε, Ναι στην καθαριότητα που μας αξίζει, Ναι στον πολιτισμό που μας εξυψώνει, Ναι στην έδρα Μητρόπολης Καλλιθέας, Ναι σε όσα μας ενώνουν ως πόλη.

Γιατί θέλετε να γίνετε Δήμαρχος, έχετε στήριξη από κάποιο κόμμα, πιστεύετε στα χρίσματα;

Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα ¨θέλω να γίνω Δήμαρχος¨. ΄Επειτα από ώριμη σκέψη και συζήτηση με αρκετούς Καλλιθεάτες, διαπιστώσαμε ότι το συγκεκριμένο σκηνικό που υπάρχει στην τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης μας, δεν μας αντιπροσωπεύει και δεν μας αξίζει. Δεν είμαι εραστής των «καρεκλών», κάτι που ίσως καταγράφεται σε άλλους υποψήφιους, αλλά πιστεύω στη συλλογικότητα με την οποία μπορούμε όλοι μαζί σαν τοπική κοινωνία, να δημιουργήσουμε την Καλλιθέα του αύριο. Την Καλλιθέα που θέλουμε και επιθυμούμε, μια πόλη ζωντανή, που θα μπορεί να πρωταγωνιστεί και να μην ντρέπεται! ΄Οταν η έννοια πόλη, γίνεται το προσδοκώμενο, τότε είναι βιασμός οι κομματικές παρεμβάσεις, με τα γνωστά χρίσματα. Επιτέλους ήρθε η ώρα, ως ώριμοι πολίτες να δώσουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση, τη δυνατότητα να υπηρετεί το σκοπό της, χωρίς να χειραγωγείται από θεσμούς έξω από τα όριά της.

Γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά; Αποκλειστικά για να εξυπηρετήσετε τον συνάνθρωπο ή υπάρχει κι ένα μικρό ποσοστό ανάγκης ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών;

Η ενασχόληση με τα πολιτικά ή τα κοινά όπως συνηθίζουμε να τα αποκαλούμε, δεν είναι χόμπυ για αργόσχολους, είναι υποχρέωση για όλους. Η αγγλική λέξη «idiot» σημαίνει ανόητος. Αυτό, που δεν είναι ευρύτερα γνωστό, είναι ότι προέρχεται από την ελληνική λέξη «ιδιώτης», την οποία χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι για να περιγράψουν τον άνθρωπο που αδιαφορούσε για τα κοινά και τα πολιτικά τεκταινόμενα… Πριν καιρό διάβασα συνέντευξη του επιχειρηματία Ρίτσαρντ Μπράνσον όπου ανέφερε ότι ο χρόνος μας είναι μετρημένος, για αυτό είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε τις επιλογές μας, να πράττουμε όσα πραγματικά επιθυμούμε, έχοντας ταυτόχρονα επίγνωση των δυσκολιών. Προσγειωμένος ανήκω σε αυτούς τους ανήσυχους συμπολίτες μας, που δεν αρκούνται να εμπεριέχονται απλά ως οντότητες εντός μιας πόλης, αλλά πιστεύουν στη συμμετοχή στα κοινά. Αυτοί οι συμπολίτες, με προέτρεψαν να κάνω αυτήν την υπέρβαση και να θέσω υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Καλλιθέας.

Η Καλλιθέα έχει πολλά που την ξεχωρίζουν όπως, δύο Πανεπιστήμια, μια τεχνική Σχολή, σχολές ιδιωτικές και δημόσιες. Πιστεύετε ότι έχουν εναρμονιστεί με την πόλη;

΄Οντως η Καλλιθέα έχει όσα αναφέρατε. Το πιο τραγικό είναι ότι σαν πόλη στερούμαστε ταυτότητας. Για να αξιοποιήσουμε όσα κληρονομήσαμε, πρέπει να έχουμε τη γνώση να χειριστούμε τις δυσκολίες, το θάρρος να εφαρμόσουμε τις αναγκαίες πολιτικές, την ειλικρίνεια να πούμε ότι χρειάζονται όλοι και τη δύναμη να ελπίζουμε. Πολλά μπορούν να γίνουν για την πόλη με τόσα πανεπιστημιακά ιδρύματα και σχολές.

Στην Καλλιθέα υπάρχει το ΚΠΙΣΝ – Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τι σκοπεύετε να κάνετε για να υπάρχει αισθητή η παρουσία του στον Δημότη;

Παρατηρώντας προσεκτικά σε πολλά σημεία του κόσμου, διαπιστώνουμε ότι δίπλα σε μεγάλα έργα πολιτισμού, δημιουργείται έντονη αντίθεση και ολόκληρες γειτονιές και πόλεις υποβαθμίζονται. Φοβάμαι ότι είναι αναγκαία υποχρεώση να γεφυρώσουμε τον πολιτισμό, ως πηγάζουσα δύναμη της πόλης και να συνυπάρξουμε. Η Καλλιθέα έχει δύο δρόμους, έχει δύο επιλογές ή να χαρακτηριστεί η πόλη της εγκληματικότητας και της υποβάθμισης ή να γίνει η πόλη του πολιτισμού, του βιβλίου, του ποδηλάτου, του τουρισμού, όσα συνθέτουν το ωραίο.

Η Καλλιθέα είναι παράλιος Δήμος;

Μεγάλωσα και έζησα συνεχώς μέχρι σήμερα στην Καλλιθέα. Από πολύ μικρός πήγαινα μαζί με τους γονείς μου στις Τζιτζιφιές και μετά ως ναυτοπρόσκοπος και ως ιστιοπλόος, έζησα όλες τις αλλαγές που έγιναν στο παράλιο μέτωπο. Σήμερα με την νέα όψη που απόκτησε η παραλία μας,  λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων, μας δίνεται η μοναδική ευκαρία να αναδείξουμε διεθνώς την πόλη, ως Διεθνές Ναυταθλητικό Κέντρο. Στο χέρι μας είναι να το πράξουμε με τις επιλογές μας.

Γιατί να σας ψηφίσει ο δημότης της πόλης, γιατί να πει “Καλλιθέα ΝΑΙ”;

Αυτή είναι η ευκαιρία μας να απαλλαγούμε από το χθες, το ξεπερασμένο και το κομματικό. Ξεκινάμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τη θέσπιση της σημασίας του συμμετέχουμε, του αποφασίζουμε, του υλοποιούμε και του αξιολογούμε. Αυτή είναι η ευκαιρία μας να εργαστούμε για την αποκατάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης, την ανάκτηση των ιστορικών παρακαταθηκών, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την απαγόρευση της ανεργίας, την αντιμετώπιση της παραβατικότητας, την αναβάθμιση του πολιτισμού, την ανάπλαση του περιβάλλοντος, την απαίτηση της καθαριότητας, την αξιοποίηση της ναυταθλητικής μαρίνας, την ανάπλαση της γειτονιάς, την ανταπόκριση των νέων αναγκών μιας μοντέρνας πόλης, την αντίληψη του ρόλου της σωστής φωταγώγησης της πόλης, την αναμόρφωση των ιστορικών κτιρίων, την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της πόλης, την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του δήμου, την ανάδειξη των πανεπιστημίων μας (Πάντειο – Χαροκόπειο) και η λίστα δεν έχει τέλος. Ωστόσο, η τοπική αυτοδιοίκηση, χρειάζεται και τους νέους ανθρώπους. Όχι μόνο για να ενισχύσουν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με φρέσκες ιδέες και όρεξη για δουλειά, αλλά και για να μάθουν δίπλα στους εμπειρότερους, ώστε να ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Αυτό αποτελεί ανάγκη, όχι μόνο για την ανανέωση  του μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και για να βρει ο 20άρης, ο 30άρης, ο 40άρης, όλοι οι κάτοικοι, τον Δήμαρχο εκείνον που με τους κατάλληλους συμβούλους του, θα κατανοούν τις ανάγκες και τους προβληματισμούς του και θα τον κάνουν να νιώθει υπερήφανος για την πόλη του.

Σε τι ποσοστό έχει ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιό σας και πόσο αντιπροσωπευτικό είναι στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας;

Όταν η θέληση μετατρέπεται σε ιδέα προς διεκπεραίωση, τότε λέμε πως έχει κανείς στόχο. Η παράταξή μας ¨Καλλιθέα ΝΑΙ¨ από τη δημιουργία της έως σήμερα, λειτούργησε ως κίνημα έκφρασης ορθής λειτουργίας μιας πόλης. Άρα η συλλογικότητα, είναι η βασική αρχή που δημιουργεί το ψηφοδέλτιό μας. Ενα ψηφοδέλτιο πολυσυλλεκτικό, με ποικιλία απόψεων, με ανοικτό ηλικιακό ορίζοντα, αλλά επιμελημένα με επίκεντρο το «Υπηρετείν». Ειδικά έχουμε κρατήσει κάποιες κενές θέσεις, για συμπολίτες μας που πιστεύουν σε όσα εκφράζουμε και θα επιθυμούσαν να συστρατευτούμε για το ¨καλό¨ αύριο της πόλης μας.

Πως χαρακτηρίζετε τους συνυποψήφιους σας;

Από μικρός έμαθα να μην κρίνω τους άλλους, αλλά να αναλαμβάνω ευθύνες και να προχωρώ μπροστά δυναμικά με όραμα και ξεκάθαρους στόχους. Φυσικά θεωρώ θείο δώρο που οι γονείς μου με νουθέτησαν, να ζω με απλότητα και ταπείνωση. Είναι χάσιμο χρόνου να αριθμούμε λάθη και παραλήψεις του παρελθόντος και η όποια κριτική δημιουργεί αναντιστοιχεία σε όσα πρεσβεύουμε. Αν η πόλη λειτουργούσε, αν είχαμε τις μεθόδους να αντιμετωπίσουμε ζητήματα όπως, η εγκληματικότητα, η ανεργία, η κοινωνική μέριμνα, η παιδεία, ο μαζικός αθλητισμός και πολλά άλλα, δεν θα βρισκόμασταν σήμερα εδώ, να εκφράζουμε την αγωνία των κατοίκων της πόλης.

Πως χαρακτηρίζεται τον απερχόμενο Δήμαρχο;

Όπως το αναφέρετε στην ερώτηση σας, απερχόμενο Δήμαρχο, χωρίς έργο.

Πως χαρακτηρίζεται την απερχόμενη δημοτική αρχή; Που πέτυχε και που υστέρησε;

Πέτυχε στις φιέστες, απέτυχε σε όλα τα άλλα.

Αν εκλεγείτε Δήμαρχος, ποιες είναι οι πρώτες παρεμβάσεις σας για την Καλλιθέα;

Σήμερα γυρνάμε γειτονιά γειτονιά, όχι ως σωτήρες που τα ξέρουν όλα και ήρθαν να δώσουν λύσεις στα τεράστια προβλήματα της πόλης, αλλά με τετράδιο και στυλό καταγράφοντας με προσοχή όσα απασχολούν τους κατοίκους, ακριβώς όπως τα εκφράζουν. Αύριο σηκώνουμε μανίκια και αρχίζουμε να εργαζόμαστε με μέθοδο και επαγγελματισμό. Όταν μέσα στην οικονομική κρίση και μέσα στο ίδιο νομοθετικό πλαίσιο, Δήμοι ακόμα και μέσα στο λεκανοπέδιο, βρήκαν τρόπους να ξεπεράσουν τα αδιέξοδα και να έδωσαν λύσεις στα προβλήματά τους, είναι κρίμα η Καλλιθέα μας, να τιμωρείται έτσι άδικα.

Η Καλλιθέα λέει ΝΑΙ…

Αυτή είναι η ευκαιρία μας να απαλλαγούμε από το χθες, το ξεπερασμένο και το κομματικό. Ξεκινάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διεκδικήσουμε τη θέσπιση της σημασίας του:

Συμμετέχουμε – Αποφασίζουμε – Υλοποιούμε – Αξιολογούμε.

Αυτή είναι η ευκαιρία μας να εργαστούμε για:


Αποκατάσταση Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Ανάκτηση Ιστορικών Παρακαταθηκών

Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας

Απαγόρευση Ανεργίας

Αντιμετώπιση Παραβατικότητας

Αναβάθμιση Πολιτισμού

Ανάπλαση Περιβάλλοντος

Απαίτηση Καθαριότητας

Αξιοποίηση Διεθνούς Ναυταθλητικής Μαρίνας

Ανάπλαση Γειτονιάς

Ανταπόκριση νέων Αναγκών μιας Μοντέρνας Πόλης

Αντίληψη του Ρόλου της σωστής Φωταγώγησηςτης Πόλης

Αναμόρφωση Ιστορικών Κτιρίων

Αξιοποίηση Ανθρώπινου Δυναμικού της Πόλης

Αναδιοργάνωση Υπηρεσιών του Δήμου

Ανάδειξη Πανεπιστημίων (Πάντειο – Χαροκόπειο)

Δεν με εκφράζει μια προεκλογική εκστρατεία, που έχει αρχή τον πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου, αλλά με γεμίζει μια προεκλογική εκστρατεία, που θα βασίζεται στο σύνθημα: ΝΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

ΝΑΙ στις προκλήσεις που έρχονται

ΝΑΙ στην ποιοτική ζωή που δικαιούμαστε

ΝΑΙ στην ασφάλεια που απαιτούμε

ΝΑΙ στην καθαριότητα που μας αξίζει

ΝΑΙ στον πολιτισμό που μας εξυψώνει

ΝΑΙ στη έδρα Μητρόπολης Καλλιθέας

ΝΑΙ σε όσα μας ενώνουν ως Πόλη

Νίκος Γιοβανίδης | Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας

www.kallitheanai.gr | kallitheanai@gmail.com

Η Ευθύνη ανήκει σ’ εμάς…

Σε λίγα χρόνια η πόλη μας θα γιορτάσει τα 135 γενέθλιά της, από το 1884 που ο λόγιος Γεώργιος Φιλάρετος (1848 – 1929) επέλεξε αυτή την περιοχή, με την Καλή Θέα προς τον Σαρωνικό, για να κατοικήσει και για να γίνει η αρχή για τη δημιουργία της σημερινής πόλης. Χιλιάδες άνθρωποι κατοίκησαν και έζησαν σε αυτή την πόλη. Γράφτηκε η ιστορία της, πίσω από τις πόρτες κάθε σπιτιού, μέσα στους δρόμους και τις αλάνες, αλλά και τους αγώνες για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία. Δεν αξίζει να αφήσουμε την Καλλιθέα να υποβαθμιστεί και άλλο.Αγαπάμε την ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ας μην έχει εντυπωσιακά δημόσια κτίσματα, αγαπάμε την ΚΑΛΛΙΘΕΑ που ακόμα αντιστέκεται, αγαπάμε την ΚΑΛΛΙΘΕΑ κι ας είναι η ομάδα μας στην Γ΄ Εθνική, αγαπάμε την ΚΑΛΛΙΘΕΑ γιατί δεν θέλουμε να μείνει άλλο στη σημερινή αφάνεια.

Θέλουμε να λέμε ότι μένουμε στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ που έχει:

Δύο πανεπιστήμια (ΠΑΝΤΕΙΟ – ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ),

Σιβιτανίδειος Σχολή Τεχνών & Επαγγελμάτων,

Ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ευρώπης (ΩΝΑΣΕΙΟ),

Δικό της υπερσύγχρονο λιμάνι (Διεθνής Ναυταθλητική Μαρίνα),

Δικό της γήπεδο & ομόνυμη ποδοσφαιρική ομάδα,

Και πόσα άλλα που πνίγονται, χάνονται από Διοικήσεις που δεν έβαλαν τον άνθρωπο και την πόλη στο κέντρο, αλλά συνεχίζουν ένα διαχειριστικό αδιέξοδο.

Αυτή είναι η ευκαιρία μας να απαλλαγούμε από το χθες, το ξεπερασμένο και το κομματικό.Ξεκινάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διεκδικήσουμε τη θέσπιση της σημασίας του: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ – ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ – ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ – ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ.Αυτή είναι η ευκαιρία μας να εργαστούμε για :την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της Κοινωνικής Αλληλεγγύης,την ΑΝΑΚΤΗΣΗ των Ιστορικών Παρακαταθηκών,την ΑΝΑΠΤΥΞΗ της Επιχειρηματικότητας,την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της Ανεργίας,την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της Παραβατικότητας,την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Πολιτισμού,την ΑΝΑΠΛΑΣΗ του Περιβάλλοντος,την ΑΠΑΙΤΗΣΗ της Καθαριότητας,την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ της Ναυταθλητικής Μαρίνας,την ΑΝΑΠΛΑΣΗ της Γειτονιάς,την ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ των νέων Αναγκών μιας Μοντέρνας Πόλης,την ΑΝΤΙΛΗΨΗ του Ρόλου της σωστής Φωταγώγησηςτης Πόλης,την ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ των Ιστορικών Κτιρίων,την ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ του Ανθρώπινου Δυναμικού της Πόλης,την ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ των Υπηρεσιών του Δήμου,την ΑΝΑΔΕΙΞΗ των Πανεπιστημίων μας (Πάντειο – Χαροκόπειο)Δεν με εκφράζει μια προεκλογική εκστρατεία, που έχει αρχή τον πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου, αλλά με γεμίζει μια προεκλογική εκστρατεία, που θα βασίζεται στο σύνθημα: ΝΑΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Νίκος Γιοβανίδης | Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας

www.kallitheanai.gr | kallitheanai@gmail.com

Κ.Π.Ι.Σ.Ν.

Ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού με παγκόσμια ακτινοβολία, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλευτούμε ΟΛΟΙ οι πολίτες της πόλης. Η δική μας νέα Διοίκηση, πρέπει άμεσα να αποτελέσει σημαντικό ρόλο συνεργασίας ανάμεσα στην Πόλη, σε εμάς τους Κατοίκους και το Ίδρυμα. Η Καλλιθέα έχει δύο δρόμους, έχει δύο επιλογές ή να χαρακτηριστεί η πόλη της εγκληματικότητας και της υποβάθμισης ή να γίνει η πόλη του Πολιτισμού, του Βιβλίου, του Ποδήλατου, του Τουρισμού, όσα συνθέτουν το Ωραίο. Είναι γνωστό παράδειγμα στο εξωτερικό, δίπλα σε μεγάλα πολυτελή οικοδομήματα να συνυπάρχουν οι φαβέλες, η φτώχεια και η παρακμή.

Νίκος Γιοβανίδης | Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας

www.kallitheanai.gr | kallitheanai@gmail.com

Ζωντανεύουμε τις Τζιτζιφιές

Χρειαζόμαστε μια ΑΠΟΦΑΣΗ του λαού της Καλλιθέας,

Απόφαση Συμμετοχής,

Απόφαση Ρήξης,

Απόφαση Άποψης,

Απόφαση Ευθύνης,

Απόφαση Συλλογικότητας.

Οι Τζιτζιφιές ασφυκτιούν και πνίγονται. Με ελάχιστο φωτισμό. Χωρίς πρόβλεψη για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι κάτοικοι πιέζονται να αντιμετωπίσουν προβλήματα που δεν λύνονται με ευχολόγια αλλά με μια δυναμική, επιστημονικά καταρτισμένη, διαλογική και ικανή Διοίκηση του Δήμου, για να μην χαθούν τα αυτονόητα. Η Καλλιθέα μας, μια πόλη που οι κάτοικοί της δεν γνωρίζουν σε μεγάλο ποσοστό ότι είμαστε παράλιος Δήμος, όπου ένα ποσοστό κατοίκων που το ξέρει, πιστεύει ότι υπάρχει παραλία στις Τζιτζιφιές και δυστυχώς δεν γνωρίζει για όσα συμβαίνουν στο παραλιακό μέτωπο. Καμία Διοίκηση μέχρι σήμερα, δεν ασχολήθηκε πραγματικά με τις Τζιτζιφιές, καμιά Διοίκηση μέχρι σήμερα δεν κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση ανάδειξη και ενοποίηση του κορμού της πόλης με το παράλιο μέτωπο. Πολλά τα ερωτήματα και γενικότητες οι απαιτήσεις.

Νίκος Γιοβανίδης | Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας

www.kallitheanai.gr | kallitheanai@gmail.com